logo projectontwikkeling HQI

Appartementen en woningen in Heppen Leopoldsburg

Het project “Residentie Kerkzicht”, gelegen in de Oudstrijdersstraat in Leopoldsburg (Heppen), in de onmiddellijke nabijheid van de kerk, de handelszaken, scholen, openbaar vervoer en andere belangrijke diensten. Ondanks deze centrale ligging hangt er een sfeer van rust en privacy , die nog eens benadrukt wordt door de voorgestelde architectuur. Dit geheel maakt dat het project op een unieke locatie gelegen is.

Het project bestaat uit 15 knappe appartementen, verdeeld over 2 blokken, en 8 woningen in een modern kleedje, voorzien van alle comfort en allemaal voorzien van ruime zuidelijk georiënteerde terrassen. Alle appartementen hebben een lift, een bijhorende parking en berging ondergronds.

De appartementen en woningen variëren in grootte van 80m² tot 174m² en zijn allen voorzien van ruime zonneterrassen met bijhorende private tuinen voor de gelijkvloerse appartementen alsook woningen.  Aan de voorzijde van de projectontwikkeling liggen 7 appartementen, variërend in mogelijkheden en indeling.  Centraal in de projectontwikkeling liggen er 8 appartementen in de groene zone van het project, met ruime terrassen en aangrenzende tuinen.

Een uniek project dankzij haar gunstige oriëntatie, centrale ligging en hoogwaardige afwerking op uiterst energiezuinig niveau met een zeer gunstig E-peil (E54) en afwerkingsmaterialen van topkwaliteit.  U kunt genieten van de rust en de groene omgeving in deze comfortabele appartementen en woningen in Heppen Leopoldsburg.

High Quality Invest

PROJECTONTWIKKELING MET VISIE

Visit

Voortstraat 43
3580 Beringen
Belgium

Business

Email: [email protected]
32 11 456700
www.hqi.be

Copyright © 2024 - HQI

High Quality Invest

PROJECTONTWIKKELING MET VISIE

Visit

Voortstraat 43
3580 Beringen
Belgium

Business

Email: [email protected]
32 (0)11 456700
www.hqi.be

Copyright © 2024 - HQI